RPC logo RPC logo

Rural property Croatia - Naša politika o kolačićima i vaša sigurnost i privatnost

Ne koristimo kolačiće - evo zašto ...Što su kolačići?Kolačići su mali dijelovi podataka pohranjeni u tekstualnim datotekama. Kada posjetite web stranicu, kolačići se na vaše računalo / prijenosno računalo / telefon zapisuju iz više razloga, uglavnom kako bi vlasnici web stranica mogli vidjeti tko ste, odakle ste i kako koristite njihovu web stranicu. Nadalje, vaši se podaci ponekad prosljeđuju trećim stranama (često se nazivaju "partnerima"), tako da će vam biti poslano oglašavanje koje se na neki način odnosi na to kako ste koristili izvornu web stranicu. Ponekad se mase osobnih podataka koje vlasnici web stranica prikupljaju putem svojih kolačića prenose na .... tko zna!

Radi poštenosti, neophodni su neki kolačići koji pružaju funkcionalnost web mjestima koja bez njih ne bi funkcionirala. Oni su potrebni ako se morate prijaviti / prijaviti na shemu članstva (koja često zahtijeva odgovaranje na sve vrste nebitnih osobnih pitanja) kako biste dokazali svoju osobnu iskaznicu (banke itd.), Koristili on-line košaricu, platili roba na mreži i druge slične situacije. Web marketinški stručnjaci također žele znati podatke o prodaji i marketingu kako bi poboljšali svoju sposobnost zarade ciljajući "prave" ljude, to se naziva "analitika" i zahtijevaju vaše podatke kako bi im bili od koristi.

Zašto ne koristimo kolačiće?Kao i vi, koristimo internet i uvijek se osjećamo pomalo ranjivo kada dajemo dozvolu web mjestu da postavlja kolačiće na naše računalo / prijenosno računalo / telefon. Zaista ne znamo za što se koriste niti koliko će dugo ostati na našem stroju.
Odlučili smo ponuditi uslugu bez rizika - jer to bismo željeli kada bismo posjetili web stranicu agencije za promet nekretninama ... Dakle:
  • Ne koristimo uslugu analitike (za to imamo druge nenametljive načine)
  • ne tražimo da se prijavimo na blog, uslugu e-pošte ili bilo što drugo, mislimo da su Twitter i facebook daleko bolji u pružanju ažuriranja i vijesti, tamo gdje ih stavimo i možete ih uključiti ili isključiti kao vama odgovara. Nisu potrebni kolačići, nije poslana neželjena pošta.
  • Ne želimo pretrpati naše web stranice oglašavanjem trećih strana, zato ih nema.
  • Kao što Google zahtijeva, pišemo kod našeg web mjesta tako da korisnici mobilnih telefona, računala, tableta i velikih televizora dobivaju dobro iskustvo u pogledu veličine i čitljivosti. Za to nisu potrebni kolačići ili skripte.
  • Jedina aktivna skripta koju koristimo, to je vrlo kratak javascript, je da vam pokažemo natpis na našoj početnoj stranici koji objašnjava da ne koristimo kolačiće i skripte. Ironija?
Na kraju, nećete morati ništa prihvatiti ili odbiti, ne morate priznati da ste pročitali ovo složeno objašnjenje ili bilo što drugo. Ne znamo tko ste, gdje ste, koliko dugo ste gledali našu web stranicu, koje ste stranice posjetili .... ništa.

Mislimo da bi tako trebalo biti.

Zato samo zatvorite ovu stranicu, kliknite "nastavi kolačiće besplatno" na dnu početne stranice i uživajte u našoj web stranici u potpunoj anonimnosti. Ne zaboravite, ako kliknete vezu na web mjesto društvenih mreža (twitter, facebook, YouTube), oni će sami postaviti svoje kolačiće. Oprostite, tu ne možemo ništa učiniti.

Posljednja ironija: Budući da ne znamo tko ste, ne možemo znati da li dolazite i odlazite na našu web stranicu. To znači da vam moramo pokazati natpis "bez kolačića" svaki put kad ga posjetite. Natpis je uvjet Opće direktive i propisa o privatnosti unutar Europske unije. Prema tim propisima, moramo objasniti što radimo s kolačićima.

Nova ironija iza svakog ugla.

RPC logo